Mitä rahalla saa?

Jos hankkii valokuituliittymän nyt ennakkoon ja liittyy samalla käyttäjäosuuskunnan jäseneksi, saa sadalla eurolla koko valokuituliittymän kotiinsa käyttövalmiiksi asennettuna kaikkine päätelaitteineen. Muussa tapauksessa 124 euroa sisältää vain valokuituliittymän asennuksen, mutta päätelaite tulee asiakkaan maksettavaksi.

Valokuituliittymä sisältää alkuvaiheessa ainakin nettiliittymän, joka on nopeudeltaan vähintään 100 Megaa sekä sähköpostin ja IPTV-palvelun. Nettiliittymän nopeutta ei siis rajoiteta eikä kuukausittaista käyttömaksua porrasteta liittymän nopeuden mukaan, vaan kaikille liittymän hankkineille tarjotaan sama nopeus samalla hinnalla. Päätelaitteiden kehittyminen tietysti vaikuttaa tulevaisuudessa parantamalla yhteyksiä entisestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *