Riittääkö sata euroa/liittyjä valokuituverkon rakentamiseen?

Valokuituverkon ja sen liittymien rakentaminen on toki kalliimpaa kuin sata euroa/liittymä. Loppurahoitus hankitaan lainalla ja mahdollisilla avustuksilla. Kun laina on kuoletettu, on myös mahdollista alentaa käyttäjien kuukausimaksuja.

Rakennetaanko kaikille samalla sadalla eurolla?

Kyllä rakennetaan. Koko Sievin alueelle tarjotaan liittymiä nyt sadalla eurolla. Tavoitteena on kuntalaisten tasa-arvoinen asema hyvien, luotettavien ja häiriöttömien yhteyksien osalta.

Yksi kommentti artikkeliin ”Riittääkö sata euroa/liittyjä valokuituverkon rakentamiseen?”

  1. Hei! Taloyhtiöiden osalta on herännyt seuraavia kysymyksiä.
    Mitä tuo jäsenmaksu 100,00 € sisältää taloyhtiössä (rivitalo/kerrostalo)? Tuodaanko tuohon hintaan liittymä sähköpääkeskukseen ja jokaiseen huoneistoon päätelaitteineen? Siis koko taloyhtiö, olipa asuntoja 8 tai 20, niin koko kustannus on 100,00 €?

    Miten yhteyden vieminen sähköpääkeskuksesta asuntoihin, käykö nykyinen puhelin/tv-kaapeli vai vaatiiko uuden kaapeloinnin? Kuuluuko tuo mahdollinen kaapelointi siihen sadan euron hintaan?

    Miten laskutetaan kuukausimaksu? Maksaako sen jokainen liittymän ottaja erikseen vai peritäänkö se taloyhtiöltä? Entä ne huoneistot, jotka eivät halua liittymää vaikka se taloyhtiöön tuleekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *