Osuuskunta

Jokilaaksojen Kuituverkko osuuskunta

Jokilaaksojen Kuituverkko on Sievin ja Merijärven yhteistyössä perustama osuuskunta joka tulee tarjoamaan jäsenilleen valokuituverkon ja siihen liittyviä palveluita.

Hallitus

Hallituksen puheenjohtaja
Kari Jokela
kunnanjohtaja
Merijärvi
(varajäsen Esa Linnala)

Jukka Linna
valtuuston varapuheenjohtaja
Sievi
(varajäsen Mikko Heickell)

 

Mitä liittymä maksaa?

Jäsenille
Valokuituliittymän saa nyt ennakkotilauksen yhteydessä ilman erillistä liittymämaksua, kun liittyy osuuskunnan jäseneksi. Osuuskunnan jäsenmaksu on sata (100) euroa. Ennakkotilauksen yhteydessä ei siis peritä muita maksuja valokuituliittymän peruspalveluiden asentamisesta eikä käyttöönotosta.
Lisäksi jäseneksi liittyville tarjotaan laajakaistaliittymän päätelaite asennustöineen veloituksetta!

Ei-jäsenille
Valokuituliittymän voi tilata ennakkotilauksena myös ilman osuuskunnan jäseneksi hakemista (ei-jäsen). Tällöin liittymän avaus- ja kytkentämaksu on 124,00 euroa (sis. ALV), joka ei sisällä päätelaitetta.

Käyttömaksu
Liittymän käytöstä veloitetaan kuukausimaksu, joka osuuskunnan jäseniltä on omakoti- ja vapaa-ajanasunnoissa 39,90 euroa sekä rivi- ja kerrostaloissa 29,90 euroa. Kuukausihinta ei-jäsenille on 49,90 euroa. Ilmoitetut kuukausihinnat sisältävät arvonlisäveron.

Huom! Osuuskunnan sääntöjen neuvottelut ovat kesken ja hinnat tarkennetaan vielä näille sivuille samalla, kun liitetään uudet säännöt.

Käyttömaksuun sisältyy varsinainen internet-yhteys (vähintään 100/100Mbps), perus televisiokanavat. Lisäksi palveluun sisältyy mm. sähköpostiosoitteet, palveluiden sisältöä tarkennetaan lähitulevaisuudessa, seuraa tätä sivustoa.

Osuuskunta
Valokuituliittymien hankkijoista muodostetaan oma erillinen osuuskunta, jonka säännöt vahvistetaan perustamisvaiheessa ja lisätään osuuskunnan sivuille myöhemmin.

Milloin verkko rakennetaan?
Sievin ja Merijärven alueille valokuitua suunnitellaan rakennettavaksi vuoden 2017 aikana. Nyt käynnissä on ennakkotilauskausi.
Ennakkotilauslomakkeen löydät esimerkiksi näiltä sivuilta.