Piirrä pihakuva, katso ohjeet

Tilatessasi valokuituliittymän kiinteistöösi, tarvitsemme pihastasi piirroksen pihakaivuuta varten. Päätä, mihin kohtaan rakennusta toivot kaapelin tuotavan, missä haluat ulkoseinän ja sisäseinän päätelaitteiden sijaitsevan sekä osoita toivomasi reitti oman tonttisi osuudelle.

Huomioi että: Kaivuri tarvitsee vähintään 3½m leveän  ajoväylän + kaapeli tuodaan talon lähimpään nurkkaan ja voidaan viedä siitä sisäkuidulla eteenpäin esim. räystään aluslaudoitusta pitkin.

Piirrä kuitenkin toiveesi läpiviennin paikasta. Mikäli kaivurin ei ole mahdollista tuoda kuitua haluttuun paikkaan, kiinteistön omistaja kaivaa itse kaapelin haluamaansa läpivientipaikkaan. Kerro tästä pihakuvassa ja ilmoita kaivuuseen kertyvä metrimäärä. Merkintä on tärkeä, jotta kaivurikuski tietää varata oikean määrän ulkokaapelia asennusta varten.

Kuvassa: Ota huomioon ja merkitse reitin ja tontin alueella sijaitseva muu infra.

– Esim. vesi- ja viemäriputket, sähkökaapelit, johdot, putket, kaivot ja salaojat ym.

– tontilla sijaitsevat muut rakennukset, kuten eläinsuojat, varastot, mökit, ladot ym.

– valokuitureitillä sijaitsevat puut, pensaat, kasvimaat, valopylväät, hiekkalaatikot, keinut ym.

– pihalaatoitukset, asfaltti tms.

Piirrä selkeä kartta tontistasi ja merkitse sekä halutessasi kirjoita huomioitavat asiat karttaan. Kartta voi olla A4 kokoinen. Lisää kuvan laitaan nimesi ja yhteystietosi: puhelinnumero, sähköpostiosoite JA tarkka katuosoite. Ilmoita myös, mikäli haluat olla paikalla, kun tontilla kaivetaan.

Halutessasi voimme piirtää kuvan yhdessä. Soita tai tule käymään Merijärven kunnantoimistolla, kun sinulla on tiedot ja suunnitelma pihastasi.
P. 040 – 716 1964

Muista myös samalla täyttää ja palauttaa:
Pihakuvan liite, allekirjoitus – kaavake
Löydät sen tästä linkistä:
http://www.jokiverkko.fi/pihakuvan-liite-allekirjoitus/

Lähetä kuva postitse, skannaa tai tuo:
Jokilaaksojen Kuituverkko
Kunnantie 1
86220 Merijärvi
info@jokiverkko.fi

Lisätietoja: P. 040 – 716 1964

Lisähuomio!
Kun piirrätte pihakuvan, kirjoittakaa juuri pihakuvaan mainintanne siitä, että haluatte olla paikalla kaivuiden aikana ja että kaivuun lähestyessä teille ilmoitetaan tulosta, mikäli nimenomaan toivotte niin.
Pihakuvapiirrokset jaetaan kaivajalle ja kuvassa oleva informaatio päätyy juuri kaivajalle. Lisää siis kaikki kaivuuseen liittyvät toiveet ja huomiot juuri pihakuvaan.
Kaavaketta, joka on ainoastaan pihakuva-allekirjoitukseen tarkoitettu, ei jaeta kaivajalle.